Zemlja Gruva (slavi) 10 godina

Sample media

Zoe Kida - Konstrakta - MC Milovan

Zemlja gruva ove godine slavi 10 godina od svog prvog pojavljivanja na sceni, velikim koncertom u Beogradu, 08. decembra u kultnoj sali Studentskog kulturnog centra.

Prvo pojavljivanje Zemlje gruva na sceni bilo je sa zapaženim nastupom na Beoviziji 2008. godine, sa pesmom Čudesni svetovi.

Nakon objavljivanja prvog albuma WTF is Gruvlend iz 2010.godine, i hita Najlepše želje i Nisam znala da sam ovo htela, Zemlja gruva je odmah prepoznata kao pionir novog pop zvuka, ne samo u Srbiji već i na teritoriji nekada velike države. 

Mnogočlani bend, sa karakterističnom duvačkom sekcijom, tri različita vokala specifičnog izraza je autentična pojava koja u narednoj dekadi nije dobila konkurenciju na domaćoj sceni.

Koncertno aktivan bend, koji iz sebe ima dva albuma i maksi singl, saradnje sa drugim muzičarima i komercijalne saradnje, muziku stvara u okviru sopstvenog studija Gruvlend.

Zemlja gruva će publici u Beogradu pružiti nastup kojim će se bend pokazati u punom sjaju, sa dragim gostima na sceni i posebno pripremljenim repertoarom.

Sample media